Smuldrepai
Ingredienser
Pailokk:
100 g hvetemel
100 g havregryn
100 g smør
Fyll/bær:
450 g bær, jeg pleier å blande blåbær, bringebær og jordbær
4 ss sukker, gjerne demerarasukker
Slik gjør du
Ha alle ingrediensene til pailokket i en foodprocessor og kjør til det blir finfordelt, som fine brødsmuler. Eventuelt kan du bruke hendene, bland alt godt sammen. Legg bærene i en smurt paiform eller 4 porsjonsformer og dryss over sukker. Fordel smuldredeigen over og bland det litt forsiktig sammen. Stek på midterste rille ved 200 grader i ca. 30 min. til overflaten er gyllen og sprø. Avkjøles litt og serveres med is eller vaniljekesam, eller noe annet godt.
♥ Bon apetitt! ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥