tirsdag 29. desember 2009

Tøffe jenter

Har omsider funnet litt tid til papirlek i dag. Deilig! Har laget to kort med sammetrykk i dag. Det første skal jeg bruke til et valentine kort neste år - tror jeg. Det andre er et restekort som ble laget fordi jeg allerede hadde alt tilgjengelig. Ble veldig fornøyd med det øverste kortet:


Elgelort

Min kjære svigerfar er velsignet med en (tidsvis) herlig rompehumor, så en av ekstra gavene hans til jul ble Elgelort:





100 % gutt

Julegaven til meg selv var noe nye stempler, blant annet denne herlige sjiraffen. Kreativ hobby har en utfordring om å bruke bobleplast på bakgrunnen, jeg har brukt det nederst på kortet. Farget bobleplasten med promaker og trykket det på. 100 % gutt er stempel fra KH, Sjiraffen er fra Eureka og 100 % Elsket fra papirloftet.



onsdag 23. desember 2009

Kjekk kar

Jeg har fått meg en ny kompis, er han ikke skjønn? Jeg bruker han til å ønske dere alle en riktig god jul! Her laver snøen ned og med den kom julefølelsen. Juletreet er pyntet, ribba står i ovnen og snart kan roen komme.. I morgen skal jeg jobbe, så i kveld er det MIN jul.. :o)



Måtte dere få alt dere ønsker dere, både med og uten papir...

søndag 20. desember 2009

Stygg fin

Jeg har kjøpt meg et brukt stempel, er det ikke både stygt og fint?! Syns motivet passet til en julehilsen til en ungdom:


Gavekort ide?

Har laget et gavekort på Illustrert vitenskap. Gavekortet man printet ut på nettet var nitrist, og da jeg har litt liten tid om dagen (... hvem har ikke det?!) ble det en enkel løsning. Lagde et konvolutt kort av forsiden på et gammelt blad:





mandag 14. desember 2009

Små gaver

Hurra for bittelille kusina som omsider har tatt lappen. Kjøpte et par poser biler, pakket de inn i en cellofan pose og lagde en topp. På bilde 2 har jeg skrevet ut en bilskilt fra USA hvor det står PMS 24/7 og teksten: Hadde du tørt å kjøre forbi en bil med dette skiltet?








Og Hurra for gamle tanta som bare blir gamlere og gamlere! :o) Finner man ikke lykken i seg selv, så finner man iallefall en viss tilfredstillelse i en pose karameller:




søndag 13. desember 2009

Posekort

Kreativ hobby har en helg-utfordring denne helgen hvor man skal lage et kort med stripe mosaikk og minimum ett stempel. Jeg har hatt utfordringen litt i bakhodet, men ingen konkrete ideer. Men brå bestemte meg i kveld (etter en hektisk snart-jul-helg) for å delta og resultatet ble et posekort. Det er første gang jeg lager et posekort så er usikker på hvordan jeg skal lage toppen, så foreløpig har jeg bare brettet inn en kant:



Tusen takk til Kreativ hobby for en flott utfordring, og for alle utfordringene dere har hatt gjennom desember, det har bidratt til at jeg har laget kort jeg tror jeg normalt ikke hadde kommet på å lage.. :O)

Vintage...?

Kreativ hobby har en utfordring i å lage noe med temaet Vintage. Det er en stil jeg aldri før har prøvd meg på og heller ikke føler at "er meg". Jeg har dog tatt det som nettopp en utfordring å prøve noe nytt. Det er ett lite glass med pulverkaffe som har blitt "pimpet" og blitt fylt med brente mandler. Englearket er en papirpose som jeg fikk av en venninne som hadde handlet til meg på et bruktmarked i London:






Jeg har brukt 2 "God jul" stempler og ett notestempel fra Kreativ hobby.

lørdag 12. desember 2009

Julehjerte

Jeg jakter på julestemningen, men finner den ikke helt. Men julekort blir det uansett:


onsdag 9. desember 2009

Mer av det samme..

Jeg har noen bekjente jeg hver jul gir små julehilsner til. I år blir det slike bokser som dette fylt med snop. Dette er nok årets siste. Ellers blir det laget en del gaver om dagen, men det er jo ikke alt man kan publiserer nå før jul...



Arket jeg har brukt på sidene har jeg hatt lenge uten å få til å bruke de, syns de har vært for mørke, men her syns jeg de gjorde seg.



Jeg håper du har fine adventsdager. Jeg venter på kuldegrader og litt lysere tider... :o) Ellers så syns jeg julekakene smaker aller best i disse dagene, namnam.

lørdag 5. desember 2009

Nå starter 30 åra...

Har laget et brettekort til en venn av en venn. Forsiden er preget av "glamouren" som preger 20 åra. Nå fyller hun 30 og studerer sykepleie, så hadde lyst til å ha med det. Itillegg syns jeg at mitt eget forfall ble større etter å ha passert 30 så en work out dame måtte også med:



Beklager uklart bilde, teksten er "Nei, nå begynner..." "30 åra".




Helt utbrette ser det slik ut:



God helg! Håper den bringer deg noe du liker...

onsdag 2. desember 2009

Store lillebror :o)

Min største (!) lillebror fyller 29 år i julen. Han er bilmekaniker og er mer enn middels glad i ekstra lykter på biler så jeg falt for denne tegningen jeg tilfeldigvis fant på nettet. Har skrevet den ut og fargelagt med promaker. Jeg hadde så mye stæsj i tankene, men fant ikke plass på kortet så det ble ganske enkelt:


KH Brunt julekort

Kreativ hobby har en utfordring om å lage et brunt julekort. Jeg fant ikke utfordringen før kl 2000, og hadde egentlig ikke tid tl å lage noe, men bare måtte. Dessverre ble jeg ikke helt fornøyd med resultatet: